17 Mayıs 2009 Pazar

kokulu kağıt sabun







Bu bir kağıt-sabun, 5x8 cm boyutlarında ve 1 mm'den ince! Tek kullanımlık ama minik bir paket içinde genellikle 10 veya 15 adet biçiminde, Sağlık Bakanlığı izni ile bazı eczanelerde ve özel bir kaç firmada satılıyor. Bu minik paketi cebinizde veya çantanızda taşımak size bir ağırlık getirmez ama gözünüzde büyüyorsa kolayı var: Bir tanesini cüzdanınıza, ehliyet veya kimliğinizin yanına koyabilirsiniz. Ne zaman gereksinim duyacağınız belli olmaz, hiç kullanmak zorunda kalmasanız bile cüzdanınız gül kokacaktır.



Suyla karşılaşınca eriyerek sabun köpüğüne dönüşen cinsleri olduğu gibi sabunu bıraktıktan sonra lifli bir posa artıranları da var. Değişik türde kokularla üretilse de genelde gül-çiçek kokulu olarak yapılıyorlar.



Aşağıdaki metin, resmi görünen yaprak sabunun tanıtımına ait.


İçindekiler:Sodyum laurent sulfate (SLES), coco amide propyl betain, coconut fatty acid, diethanol amine (cocoamine DEA), sodyum laurent alkyl poliglikocide (sodyum laurent sulphate+gilikol, distea+cocomide MRA+laurent 10) uvicorb 95, koruyucu frangrance, sitrik acid, sodyum klorür ve boya ...



Kullanılan Yerler: Evde, okulda, işyerinde, seyehatte, tatilde, yaz-kış temizlik ihtiyacınız olan her yerde.



Kullanım Şekli: Eliniz kuru iken bir yaprak kagıt sabun alınız. Islatarak ovuşturunuz. Gerekli köpüğe ulaşıncaya kadar el yüzeyinde gezdiriniz. Elinizin lokal bölgelerinde lif olarakta kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder