16 Mayıs 2009 Cumartesi

3 Fanlı Laptop Soğutucu

FD-709 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU

Laptopların ısınıp performası düşmesin diye!

Üstelik doğrudan USB'den güç alıyor ve o kadar sessiz ki, çalışıp çalışmadığını anlamayacaksınız bile!

Ayrıca Laptopunuzu biraz daha yüksek ve eğimli pozisyona getirip daha ergonomik ve sağlıklı bir kullanım sağlıyor!

Üstelik çok şık ve kendinden aydınlatmalı özel şeffaf akrilik malzemeden üretilmiş!

Her fan üzerinde 4'er adet mavi LED aydınlatma!

Ürün Ebatları:

Ürün Dikdörtgen olarak düşünüldüğünde:
Ebatları: 30 x 25 cm
Fan Ebatları: 6 X 6 cm
Tabla üzürindeki ayak yüksekliği: 1 cm

Laptop tabla ile temas etmemektedir. Bu sayede hava sirkilasyonu sağlanmakta ve daha başarılı bir soğutma gerçekleşmektedir.

Özellikler:

Rexpo 3 Fanlı Notebook Soğutucusu (Renkli fanlar)

Plastik malzemeden üretilen Rexpo fd-709 soğutucu değişik ebatlardaki notebooklar için kullanılabilir. Saydam plastik malzemeden kullanıldığı için Notebook'lara zarar vermez. Enerjisini bilgisayarın USB çıkışından almaktadır. Genelde dizüstü bilgisayarların fanı geç devreye girdiğinden, çok sık notebook kullananların en çok rahatsız olduğu konu notebookların çok ısınması problemidir. Rexpo soğutucu 3 fanı sayesinde bu aşırı ısınmayı engelemmekte ve oldukça da sessiz çalışmaktadır.

Ekonomik Fiyatlı
Dizüstü bilgisayarının gürültüsünden sıkılan ama ekonomik çözüm arayan kullanıcıların talepleri için özel olarak darbeye ve çizilmeye dayanıklı ABS plastikten üretilen Rexpo soğutucusu, ergonomik ve sessiz çalışmayı masanıza getiriyor.

Ergonomik
Artık yaygın olarak kullanılmaya başlanan dizüstü bilgisayarlar, uzun süreli masaüstü kullanımda bileklerde ağrıya sebep olabilmektedir. Rexpo soğutucu bileklerinizi rahat ettirecek eğimli yapısı ve bilek dayama alanıyla dizüstü bilgisayarınızı çok daha ergonomik şekilde kullanmanızı sağlar

Sistem yavaşlamasına son
Sık kullanılan dizüstü bilgisayarlar daha kısıtlı soğutma imkanlarına sahiptir. Uzun süreli kullanımda aşırı ısınma gerçekleşmekte bu ısı artışı CPU'nun aşırı ısınmasına ve dolayısıyla sistemin yavaşlamasına ve hatta kilitlenmesine sebep olabilmektedir. Rexpo soğutucu bu gibi sorunlarla karşılaşmamanız için özel olarak tasarlanmıştır. Ellerinizi rahat ettirecek ve etkili soğutma sağlayan yüzeyi, dizüstü bilgisayardan aldığı güçle çalışan kablosuz yapısı, açma kapama düğmesi sayesinde istediğiniz gibi kontrol edebileceğiniz fanları ile masanızda fark yaratacak bir üründür.

2 yorum: